DOĞAL DİŞ BEYAZLATMA YÖNTEMLERİ

Zamanla sararan dişlerimizi evde yapabileceğimiz doğal tariflerle beyazlatmamız mümkün!Gelin beraber bakalım bu tarifler nelermiş.

EN TEMEL MADDE: GÜNDE 2 DEFA DİŞLERİMİZİ FIRÇALAMAK





ÇİLEK:
Çileği ezip dişlerimizi bir güzel çilekle fırçalıyoruz.Ardından muhakkak ağzımızı suyla çalkalıyoruz.Bunu her gün düzenli bir şekilde yapıp çok kısa bir zaman sonra dişlerimizin beyazladığını görüyoruz.


KARBONAT-LİMON:
Bir çay kaşığı karbonatın içine göz kararı miktarda limon sıkın ve köpürene kadar karıştırın.Ardından bu karışımla dişlerinizi fırçalayın.Bu işlemi haftada yalnızca 1 ya da 2 kere yapmalısınız çünkü yoğun asitten dişleriniz zarar görebilir.Bu karışım aynı zamanda ağzınızdaki bakterileri de yok ederek ağız sağlığınıza katkıda bulunacaktır.



PORTAKAL KABUĞU:
Dişlerinizi fırçaladıktan sonra kabuğuyla dişlerinizi ovun ve ağzınızı çalkalayın.


ADAÇAYI-TARÇIN:
Bir çay kaşığı adaçayı ile bir çay kaşığı toz tarçına birkaç damla limon damlatın.İyice karıştırdığınız malzemelerle dişlerinizi fırçalayın.Haftada en fazla 3 kez tekrarlayın.Zamanla farkı göreceksiniz.




MUZ KABUĞU:
Dişlerinizi fırçaladıktan sonra muz kabuğuyla 2 dakika dişlerinizi ovun ve macunsuz bir fırçayla dişlerinizi muzdan arındırın.



TUZ-SİRKE:
Bir çay kaşığı tuz ile bir çay kaşığı sirkeyi iyice karıştırın ve bu karışım ile dişlerinizi fırçalayın.Uygulamayı haftada üç kere yapabilirsiniz.




GLİSERİN:
Dişlerinizi fırçaladıktan sonra birkaç damla gliserini dişlerinize uygulayın.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FLORMAR FULL COLOR OJE SERİSİ

PANTENE AQUA LIGHT

FLORMAR PRIME'N LIPS RUJ