KİRPİKLERİMİZE BADEM YAĞI UYGULAMAK

Her kadının hayali değil midir uzun , kolay kolay dökülmeyen sağlıklı kirpikler.Gelin hep beraber badem yağını inceleyelim.
Badem yağı fazla miktarda K vitamini, A vitamini, D vitamini, E vitamini, magnezyum minerali, kalsiyum minerali ve kirpiklere fayda sağlayıp uzamalarına yardımcı olacak pek çok minerali ve proteini içermektedir.Badem yağının en büyük özelliği kıl köklerini etkili bir biçimde güçlendirmesidir.Kirpiklere uygulandığında kirpik köklerinin çıktığı deriyi yumuşatarak köklerin daha fazla nefes almasını ve güçlenmesini sağlar.Badem yağın içerisindeki uçucu yağlar sebebiyle bir süre sonra kendiliğinden uçar gider. Bu nedenle de uzun süreli etki göstererek herhangi bir rahatsızlığa sebep olmaz.






Kirpiklerimize badem yağını nasıl uygulamalıyız?

Ben ellerimi antibakteriyel sabunla yıkadıktan sonra bir kulak çubuğu yardımıyla tüpten pamuğa döktürüp kirpiklerimin boy ve köklerine uyguluyorum.Akan eden olursa parmağımla toparlıyorum.Bunu gece yatmadan önce yapmalıyız çünkü gündüz yaparsak gözümüzdeki yağdan önümüzü göremeyiz.15 gün boyunca düzenli kullandıktan sonra etkisini gözümüzle görebiliriz.

*Badem yağı şişesini muhakkak ışıktan ve sıcaktan uzakta, kuru ortamda muhafaza etmeliyiz.Lens kullananlar dikkatli olmalıdır.Alerjik olup olmadığınızı muhakkak cildinizin küçük bir bölümünde test ediniz!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FLORMAR FULL COLOR OJE SERİSİ

PANTENE AQUA LIGHT

FLORMAR PRIME'N LIPS RUJ